lørdag den 21. juni 2014

Madplan Uge 26.

EI denne uge er det jo Sct Hans. På den aften vil jeg foreslå noget enkelt og indpakket, som kan komme med i kurven, ud til et af byens bål, sammen med en kold flaske Rosé.
I min madpakke skal der ligge forskellige grøntsager og urter under et stykke hvid fisk. Ind i ovnen med pakken og vups, er den klar til en tur med i byen. Tilbehør kan fint være et let sommerpige salat med feks asparges, som snart er slut. Gider man ikke slæbe rundt på varmt, kan et godt brød og lækre oste også være et godt bud sammen med et par relish eller pesto.
En skål med friskplukkede danske jordbær til dessert er vel næsten selvskrevne denne tid på året.
Håber alle får en dejlig aften.

Tunsteaks. Blandet salat med feta, jordbær, cherrytomater, avokado og stegte kartofler i både.

Speltotto med ærter, godt med smør, hvidvin eller grøntbouillon, og en kæmpe portion frisk høvlet parmesan.

Salat med alt godt fra grønthylden, krydret varmrøget laks flået i stykker (fra den gode fiskemand og ikke det tørre vacumpakkede stads fra supermarkedets køledisk. Hellere lidt men godt) og halverede kogte æg.

En dag hvor jeg alligevel bager stenalderbrød, kan jeg lige så godt bage to og bruge af det til aftensmad. Stenalderbrød med humus af kikærter eller noget grønt, et par spændende oste, et par kogte æg eller hvad man nu syntes er lækkert. Hvis man syntes det er for let med "kun"kold mad, kan man jo evt starte med en lille sød ærtesuppe og gemme resten af den i fryseren til de hurtige dage. Ærtesuppe er efter min mening lige lækker kold som varm.

Madplanen er af den sommerlette slags, så lad os satse på fortsat skønt sommer vejr.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar