lørdag den 1. november 2014

Et glædeligt gensyn.

Kendte du Wilfert. Den fedeste lille garnbutik på Gl. Kongevej. En hule fyldt med lækre garn og de hotteste modeller. Altid med på det nyeste sjove og spændende. Ejeren Britta Wilfert var et festfyrværkeri af farver og idéer. Jeg elskede at komme der. Dyrt, men en skøn luxus.
Butikken er lukket og Britta bruger sin energi på arbejdet med menneskers udviklings muligheder nu. Absolut også et vigtigt job kan jeg kun være enig i. 
I går holdt hun lige et velkomment lagersalg. Totalt lave og attraktive priser. Jeg var inviteret og jeg var på pletten som første kunde. Jeg vidste hvad jeg ville have og havde handlet på et split sekund. Den bedste handel længe. Syv kilo af det lækreste garn til næsten foræringspris. Der er basis for mange timers dejligt håndarbejde og god strik til op til flere personer.

2 kommentarer:

  1. 7 kg garn??!! Snak lige om shop-amok :-D Det er godt, du har god lagerplads på dit kreaværelse. Stort tillykke med dit garnkup :-)
    Kh Lotte

    SvarSlet
  2. He he Lotte. Jeg kender garnet. Har strikket med det før og har konkrete ting i tankerne, så det skal nok blive brugt og prisen var intet mindre end fantastisk

    SvarSlet