søndag den 1. februar 2015

Nye og renere boller på suppen.

Længe har jeg ventet på lidt nye toner i trenden. Vi har alt gor længe set det samme over hele linien. Alle butikker var ens og kun de største firmaer på messerne turde vippe lidt med foden.
Nu er mange af de gode gamle helt væk fra feks Formlandmessen. Jeg har holdt vejret på de sidste messer, for var det hele nu tæt på lukningstruet? Kunne vi indrette os uden de gamle førende hanelefanter?  Men gu turde vi så. Nye, fine og tænksomme mennesker stiller sig frem med deres tanker og idéer og giver baghjul til det etablerede og snart ret kedelige og kønsløse.
Nu er der følelser, holdninger, mod og nytænkning på vej. Små designere popper op med det de har på hjerte. Der fokus på bæredygtighed, naturlige materialer, plantefarver, papir, træ, ler, læder, stof og i høj grad garn. Der anes igen både farver og sjov i hjemmet, sammen med gode klassikere og naturmaterialer. Se det kan jeg lide. Jeg var igen fyldt med gejst og glæde efter en messe. Nu skal vi så se hvor langt evnerne og modet rækker og hvor mange som tør byde velkommen til det nye.
Selv faldt jeg ikke mindst for en super dedikeret kvinde, som ligger ude i naturen med røven øverst og plukker løs af naturen. Hjemme igen behandler hun med sine urter og resten bliver til lækre cremer og salver. Dem kan jeg lige bruge i min klinik. Både til behandling og videresalg. Sådan noget er jeg straks med på. 



Fedt, at trenden, eller noget af den, stikker samme vej, som jeg i mine planer hår og tænker. Jeg går om ikke i store byggeplaner, så dog i nogle indretningsmæssige forandringer. Der skal ske lidt nyt i vores hjem. Ting som har vokset sig frem gennem hverdagen. Steder hvor der kan piftes op med andre farver, noget som kan bygges op og lidt som bare skal være helt anderledes. Lige nu ligger vores planer som skitser og små farveprøver, udklip fra blade og nedskrevne idéer. Lidt nyt er bestilt og en håndværker vil snart dukke op og give sit besyv med. Formland gav mig endnu mere tro på, at jeg er helt på rette vej. 



5 kommentarer:

  1. Fedt at der endelig skete noget nyt. Ærgerligt at jeg ikke var med.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja du ville bestemt have nydt de fine sager Kristine. Du må afsted næste gang og ellers må du komme og nyde nyheder i mit hjem når der sker nyt.

      Slet
  2. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

    SvarSlet
  3. Det lyder spændende, Stella. Jeg glæder mig til at se nærmere på tendenserne :-)
    Kh Lotte

    SvarSlet
  4. Rolig nu Lotte. Jeg skal lige igang og desværre er jeg også afhængig af andre og så rykker ting jo ikke altid lige så hurtigt som jeg ønsker det. Men jo, det skal nok komme.

    SvarSlet