tirsdag den 5. maj 2015

Nørkle tæppe.

Endnu en aften i min lille Nørkle Café. Ti glade krea kvinder om bordet. Så går snakken livligt. Der bliver delt og grinet og mange masker bliver kreeret med såvel hækle som strikke pinde. Vi er nu oppe på et antal af firkanter, så vores hækle guru vil begynde, at sætte dem sammen. Det bliver ikke det største tæppe denne sommer, men vi arbejder ufortrødent videre.Selv kom jeg så småt igang med den rosa cardigan i Tusindfryds lækre Engleuld. 


Den kommer ikke til at være færdig lige om lidt, da der lige nu ligger stabler af projekter goran mig og danses skal der også nu hver eneste dag. Et lille fint håndarbejde, som må tage  den tid det kræver.
Ti damer var vi om bordet i går, hvilket må siges, at være ret pænt når vi taler om forår, fjerde Maj og havevejr. Jeg er meget tilfreds. Vi bliver desværre ikke mange til vores udflugt i juni. Skidt med det, afsted skal vi altså. Til Tisvildeleje og opleve sommerstemningen og se på fineste plantefarver garner. Maj er måneden, hvor alt vil springe ud og slå rødder. Der vil for alvor komme gang i urtehaverne, grillene og den kolde rosé. Dagene bliver varmere og aftenerne bliver lune og lange. Den sidste forårsmåned. Snart er det sommer, men først skal vi huske, at nyde det danske smukke forår. Der hvor energierne er levende og vitale, hvor både planter og dyrebørn pibler frem. Der hvor frugt og grønt smager aller bedst og sprødt. Vi nærmest bader i vitaminer og livgivende sol. I den tid skal vi ud. Ud og suge næring til krop og sjæl. Ud og fylde depoterne op, men i det svale hjørne, kan strikketøjet sagtens gøre os selskab. Det ene udelukker ikke nødvendigvis det andet. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar