lørdag den 1. august 2015

At æde sig ind på sit garnlager.

Alle som har besøgt mit arbejdsværelse ved, at jeg har seriøst meget garn. Jeg har slået til hist og her, når der var gode kup, men indrømmet, jeg har meget. Bevar, ikke et gram for meget, for jeg har planer med det meste. Lidt bliver brugt som gaver. Gaver som jeg selv ville elske. Resten er der planer med. Planer kan ændres hen ad vejen og det bliver de, men de fleste skal nok se dagens lys. 
Som de fleste også ved, går jeg efter rette størrelser og prøver at få de rigtige mål og proportioner frem, så strikkeprøven er en hyppig gæst i mit hjem. 
Lige nu tænker jeg i ferie strik. Strik som kan strikkes uden al for meget kig i opskrift. Sådan noget som kan strikkes når man kører gennem Europa i camper. Min mand elsker at køre, jeg elsker at strikke. Jeg kører gerne, men jeg strikker da hellere, så den kombi er helt perfekt. 
Julegaver, fødselsdagsgaver i efteråret er perfekte strik projekter for sådan en tur, samt en lille baby sag eller sokker, hvis det andet bliver for stort ind i mellem. 
Jeg har en lille ALFRED sweater i tankerne og til den passer to tråde Blackhill Højlandsuld fra GARNUDSALG som fod i hose. Jeg skal bare lige et halvt nr ned i pind, så passer strikkefastheden perfekt. Jeg satser lidt vildt på min prøve, med to forskellige farver grøn, som jeg vil mikse. Da det ikke er til eget afkom, må jeg hellere spørge lidt først. Gider ikke strikke til bunke som aldrig bliver brugt. Det jeg strikker og syr, er beregnet til brug og slid. Bare brug løs.


Og denne her farve bliver gengivet ret dårligt på billede, men grøntmix er det da. Er nordiske friske drenge på tre år med lyst hår, mon ikke ret flotte i den farve? Hvis han var mit barn, var der ingen tvivl. 

2 kommentarer:

  1. Superlækre farver, Stella! Har du noget på hæklenålen for tiden? :-) Kh Lotte

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Lotte. Ja mit STORE tæppe, ellers ikke.

      Slet