onsdag den 7. oktober 2015

Efterår både inde og ude.

Så bliver vi lige rusket igennem med den første efterårsblæst. For sådan en gammen energiarbejder som mig, er det slet ikke så tosset med noget blæst. Jeg tror, at blæsten rusker op og gør rent i stagnerede energier. Efteråret gør rent og frisker op og hår plads til nyt. Nyt i naturen, men bestemt også nye tanker i vores hoveder. 
I går var jeg på venindebesøg hos en af dem, som jeg bare ser alt alt for sjældent. Når vi så ses, er det næsten ikke til at rive sig løs igen så dejligt er det. Jeg besøgte hende sidst på eftermiddagen i hendes hus meget tæt på havet. Hendes lille rullepølse af en hund og hendes datter hund af samme type, som var på besøg, kom i snor og vi begav os ud på en lang blæsende gåtur langs med vandet. Kæmpe bølger og sus i håret. Vi blev virkelig blæst igennem og var klar til hendes lækre menu, som var gennemtænkt i mindste detalje og tilpasset mine allergier og status af vegetar.  Med hjem fik jeg spiselige gaver. Guld i pose kan man roligt sige fra én, som elsker æbler og æblegrød og mos. 


Og lidt blommer fra samme haveI dag kunne jeg putte mig længe i den varme stue, mens blæsten stadig rusker ude i min have
Katten slumrer

Og jeg drikker en ekstra kop kaffe og strikkede et par sokker færdig. Færdig og klar til at blive pakket ind som julegave. Først skal de på en lille rejse.


Og som jeg startede med at skrive om, så er jeg jo lidt af en energi nørd. Ser og mærker energier overalt og benytter mig i høj grad af energi i mit job. Nu har jeg pakket et par Home made øreringe, sølv og ametyst og indlagt modtagerens egne ønske i dem. Ønsker, som skal styrke, støtte og hjælpe modtageren i en stor opgave. Jeg er naturligvis ikke i tvivl om, at den slags kan lade sig gøre. Fedt når andre også vende tommelen op og takker ja til den slags uden at ryste på hovedet.


2 kommentarer:

  1. Energi er virkelig en drivkraft. Og energi kan fås på mange måder - bl.a. dét at mødes med andre mennesker hvor kemien "svinger" og i et interessefællesskab, det skaber energi. At tænke på de positive og dejlige ting, giver energi og skaber glæde. At læse dit indlæg giver energi…

    SvarSlet