torsdag den 12. november 2015

For nogen er livet mere fedt end ønsket.

Hvor mange af os, render ikke rundt med små irriterende fedtdepoter på kroppen. Små irriterende lagre, som er virkelig genstridige. Buler og deller, som ikke lader sig rokke på, selv om vi aser og maser med planken, mavebøjninger, løb og hulahop. Det der med punktslankning er en virkelig svær nød at knække. Ved sund kost og motion, taber vi os som regel fint generelt rundt på hele kroppen. Der ryger både noget på håndled, ankler og brysterne. Men det er sjældent der, at nogen ønsker den helt store virkning. Selv efter en effektiv kostomlægning og et pænt vægttab, er min erfaring, at rigtig mange stadig sidder tilbage med "dansehånstag", den irriterende mavedelle eller et par buler på lårene. Cellulitis lader sig heller ikke altid forskrække af en slankekur. 
Jeg er selv pænt skeptisk overfor "mirakelmaskineri" og hurtige fiduser, men da jeg stod over for et godt tilbud lod jeg mig friste. Jeg har holdt min mund længe, men nu lader jeg altså den glade ballon springe.
Jeg har i over et halvt år nu, eksperimenteret med frivillige "kaniner" med forskellige fedt problemer og jeg kan kun sige, at jeg har opnået nogle virkelig fantastiske resultater hos hver eneste som pt har lagt sig på briksen. 
Uden at kunne mærke det mindste, hverken godt eller skidt, har en gruppe kvinder lagt sig på min briks og ladet mig behandle dem med lavfrekvent ultralyd. Kavitation hedder det helt nøjagtigt, når man lige så stille og smertefrit lader ultralyd smadre fedtcellerne. 
Intet kommer uden lidt selvhjælp, så der skal drikkes godt med vand og helt sættes lidt gang i noget motion, som sagtens kan være gåture. Cirkulation skal der trods alt til. Endnu har ikke set en eneste, som ikke har tabt en god portion cm efter sådan en omgang. 
Det højeste resultat jeg pt har set, er sytten cm, ja sgu, på et enkelt sted på en kvinde. Selvfølgelig ikke ved én behandling, men flere á femten minutter. 
Jeg har selvfølgelig også selv prøvet maskineriet. Og da jeg ikke kan nævne andres navne her, kan jeg blot afsløre, at jeg selv har reduceret elleve cm på maven. Jeg har ikke noteret hvor mange behandlinger jeg selv har fået, da jeg bare har taget når det lige passede mig. 
Løs hud og strækmærker kan denne her maskine ikke klare, men fedtet under huden kan jeg helt sikkert hjælpe med. 
Er det ikke bare fantastisk? Jeg elsker resultater som jeg kan prale med og samtidig se mine klienter dybt i øjnene, fordi det jeg fortæller er oplevet af mig selv, noget endda på mig selv, men i hvert tilfælde ikke bare noget jeg har læst eller erfaret på anden hånd. Jeg har personligt haft en finger i hver eneste centimeter og kan stå inde for hver en solstrålehistorie jeg fortæller. 
Nu er behandlingerne lagt ud på min hjemmeside www.engle-gaarden.dk og bliver fra nu tilbudt til alle i min klinik.
Jeg er fan, jeg er begejstret og jeg er vild med at dele alt godt. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar