mandag den 21. december 2015

Skal vi lige tage en slapper?

Altså ikke fra at øve dans eller de to gange jeg stadig kan nå et slaw yoga i år. Men fra Powermotin/cirkeltræning og Zumba. Begge dele blev afsluttet i aften med manér. Kogende rød i hovedet og med en ret høj puls takkede jeg af og glæder mig til, at tage hul på et nyt år med skønne kvinder om ganske kort tid. 
Der er tilbagelagt en julebrunch og gløgg i Tivoli med "De Små", ting som de får af Nissen på små kort i december og som vi nu har været ude og indkassere. Der er spist julebuffet med "Den helt store". Der. Stadig babyer som skal trykkes på, voksne som har brug for lidt tryk eller massage og lidt mere som lige skal vrides ud af julen 2015. 
Der er hele tiden lige noget som skal klares og nåes, selv om vi bestemt ikke hører til de hårdest plagede. Vi har ikke små børn, vi skal ikke til julefrokoster hverken privat eller med job. Vi har stort set kun den julehygge vi selv laver eller orker og kan nå at nyde det hele.
Tiden er forbi med slatne æbleskiver og litervis af hvinende sød, halvlunken gløgg i ungernes mange foreninger og institutioner. Nu drikker vi kun god gløgg og lækker chokolade. Endnu en fordel ved, at blive ældre og uden små børn. 
Lige om lidt er det hele slut, så husk lige, at nyde den sidste luns af årets jul.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar