tirsdag den 23. februar 2016

Broccolisuppe.

Når jeg fortæller om en blød Broccolisuppe, siger nogen af jer "OPSKRIFT". 
Og når man spørger mig om en opskrift, ved de fleste, at den slags som regel ikke findes. Jeg laver mad med hjertet og en lille smule hoved. Sjældent med en bog involveret. 
Men her har i noget som ligner. Frit efter hukommelse. 
På denne her er der nemt mad til fire eller til to prs i to dage. 
2 broccoli, 1blomkål, 2 små løg deles i små stykker og klares i kokosolie eller evt smør med lidt karry i. 
Derefter krydrer jeg med salt og lidt øko grønt bouillon af en eller anden art. 
Fyld ca halvt op med vand og kog til hele baduljen er blød. Hæld vandet fra og gem det til purreringen.
Drøn rundt med stavblenderen og tilsæt skiftevis kogevandet og kokosmælk, til du har lige den konsistens som du ønsker og elsker. Serveret sammen med knækbrød uden mel, men kun af frø og kerner, gør det bestemt ikke til en dårligere oplevelse. 




Ingen kommentarer:

Send en kommentar