søndag den 28. februar 2016

Hafla.

Hafla betyder fest, og det var hvad jeg har brugt min søndag på. En fest fyldt med smukke dansere og en bunke skøn musik. I dag var der også fri dans for publikum til lækkert liveband. 
Hafla, er sådan en fest, hvor alle dansere, uanset niveau, kan optræde og prøve sig selv af. Alle kan give den gas og gå den vej de lyster. Publikum sidder på gulvet, måske på en medbragt pude og lader sig underholde af det store blandede repetoire. I dag var der virkelig fest. Mange børn var med mor (og nogle fædre) til fest. Der var Bazar med fristende varer til gode priser og der var virkelig mange typer dans. Hulla, Tribal, Gipsy, Bollywood og selvfølgelig den traditionelle mavedans som de fleste kender den. Hele to mænd forkælede os med deres dans. Jeg var underholdt og revet med i samtlige tre timer. Sådan kan man også lade op, på en søndag, inden en ny uge springer ud, inden foråret lige om lidt springer ud. 

Her lige et billede af dagens yngste deltager. Dygtige Monica. Datter af Lise, som jeg af og til danser sammen med. I dag optrådte mor og datter sammen. Og det gør de ret godt.Ingen kommentarer:

Send en kommentar