lørdag den 16. april 2016

En lang dag på kontoret.

At starte dagen med tre timers dans. Tre timer med en hard core koreografi, som min hjerne nægt at tro på, vil sidde fast til august. Det er dog set gør, så jeg er lutter fortrøstning. Efter sådan en opladning var det muligt at overleve en lang eftermiddag og aften på kontoret. Fordybet i min hjemmeside. 
http://www.engle-gaarden.dk/21655404
Den trængte til en voldsom make over. Der manglede overblik og en kraftig oprydning. Nye sider skulle ind. Noget skulle skilles fra hinanden. Sider skulle helt ud og nye billeder skulle lægges på. 
Det er meget sandsynligt, at mange ville klare den slags langt hurtigere end jeg gør, men for mig koster den slags tid. 
Nu er der rent og pænt og indbydende og forhåbentlig venligt for nye læsere at finde rundt. 
Er du medlem af en mødregruppe eller kommende forældre, så kig lige engang på mit tilbud om GRATIS tilbud til mødregrupper. Aftal en tid inden slutningen af Maj, så er det stadig gratis. Aftaler som laves efter Maj, koster en hundredemand pr forældre/baby. 
Måske gik du selv lige rundt og ledte efter en behandler, så er jeg altså kun et klik væk. Måske er du bare i super duper hopla og trænger ikke til det mindste, jamen så er du da velkommen til at besøge siden alligevel og ellers kan du jo bare springe let og elegant over lige det tilbud. 
Men husk lige, hjemmeside eller ej, at nyde det danske forår. Ok, det regner og blæser lidt og det er ikke særlig varmt lige pt, men læg lige mærke til, at det trods alt er længe lyst om aftenen, der er knopper på buske og træer. Min magnolie er sprunget ud og fuglene fløjter. 
Det er weekend og døren står piv åben. 
Og nyd lige et billede fra mit album. En skøn bil fra Indien. Hmmmm måske skulle man snart lægge vejen forbi igen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar