onsdag den 13. april 2016

Tiden iler.

Sådan et par dage flyver hurtigt afsted. Der er drøn på i klinikken og pludselig blev der heller ikke skrevet noget den dag. Ikke fordi der ikke skete noget og ikke fordi det som skete ikke var spændende nok, mere fordi, at tiden bare flyver. Hverdage flyver og overlapper hinanden i hastig rækkefølge. Hverdage er der flest af i livet og hverdage bliver let taget for givet og som nogen, som ikke var spændende nok. Selv de kedelige hverdag, får jeg såmænd sagtens puttet lidt krydderi ind i, men tiden til at dele er der måske bare ikke. 
Men ok, den fødselsdag i lørdags, trak også spor et par dage og gled faktisk ret umærkeligt over i en søndag med Nørkle Café, hvor der som altid var masser af grin og snak og masser af masker som bliver vendt. 
Mandag massiv klinikdag, men det forhindrede ikke manden og jeg i, at springe på toget og lægge ruten om Tivoli og høre et Balkan band træde op. 
Og pludselig blev det onsdag, med besøg af "De Små" som lige skal have en tur på briksen og hygge med en aftensmad. 
Altså midt i ugen, uden næsten at opdage det. Kan se frem til to dages energifyldt energiterapiuddannelse, med efterfølgende dans begge dage. Weekenden skydes også igang med tre timers intensiv Lørdagsdans, så der bliver masser af vrik og rul og godt humør. Men lige nu, er vi midt i ugen og altså lige om lidt, tager vi hul på sidste del, som for mit vedkommende er spækket med ny viden og gode bevægelser. Hvor heldig kan man være? Åbenbart meget! 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar