tirsdag den 22. november 2016

En nat på sidesporet.

En lækker oplevelsesgave til Didesporet i Holbæk er nu brugt. 
Vi har nydt og hygget. Startede i går i det Tyrkiske bad. Et sted for sig selv helt ud til fjorden. Lige så stille gemt væk fra byens travlhed og dog helt centralt. Dampbad, sauna og udendørs varm og kold bad. Jeg nøjedes personligt med den varme, hvor fra jeg sad og mediterede med blikket indstillet på 0 og Holbæk fjord. Altså vand og uendelig. Ret sundt for sjælen. Inde i et af de små træhuse var der dækket op med skåret frugt, dadler, kaffe og the. Jeg gik til og fra de forskellige ting og fik kroppen godt varmet igennem i en times tid, mens manden var i Hamam. Bagefter byttede vi pladser. Første Hamam for mig. Bestemt ikke sidste. Kan varmt anbefales for eksemplet for venindegruppen på tur. Man kan jo lige så godt vende verdens situationen i en spa. Hamam og de lækre tilbud kan købes seperat. Vi havde fået luxus pakken i gave, så vi skulle videre til hotellet, hvor vi skaulle have en tre retters menu kl 18. Lækker mad som inkluderede en flaske ret god rødvin. Efterfølgende kaffe fik vi på husets regning. God stil. 
Hotellet er tidligere vandrehjem og stilen bærer på hyggeligste vis stadig præg af det i sin indretning. Et hyggeligt og finurligt sted. 
Vi var tidligt ude af sengen, da vi skulle videre ud i verden og passe vores job, men vi havde rigelig tid til, at nyde stedets lækre, varierede og rigelige morgenmad. 
To gaver har vi nu tilbage. Dem tager vi hul på i det nye år. Kan simpelthen ikke anbefale oplevelsesgaver nok. De er noget sjovere end at side og glo på fem vinglas og to badehåndklæder. Altså efter vores mening naturligvis. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar