søndag den 20. november 2016

Opskrifter fra Englegården.

Dejligt når noget kommer med ønsker. I dag blev jeg spurgt om, hvor man kan finde nemme opskrifter for dem som ikke er de store madnørder. Hmmmm tænkte, at mon ikke man kan finde dem her hos Englegården? Det bilder jeg mig da ind. Tryk på fanen OPSKRIFTER, der ligger dem jeg hidtil har lagt på. Jeg skal da nok komme med flere og tænke lidt mere i kombien nemt og sundt på samme tid. Kødretter finder men jo ikke hos mig, da jeg er vegetar. Men sundt og især noget med protein og naturlige fedtstoffer er nok mere det man finder her. Men altså bare spørg løs, så skal jeg lige lægge mig lidt i selen. 
En af de lækre, nemme, gode, hurtige og super sunde har jeg lige her. Her er både fedt og protein og det mætter. Navnet har jeg selv fundet på i farten. 

Edamamme Guf. 


Edamammebønner direkte fra frost. Lækkert hvis de bare får et hurtigt kog. Jeg har her valgt at stege dem i kokosolie. Derefter er de blandet med avokado og fed feta, begge skåret tern, hvilket jo er hamrende ligegyldigt hvordan de arrangeres. To spejlæg og vupti er der sund og nærende mad til alle. 
Velbekomme. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar