søndag den 1. januar 2017

Sikke en aften.

For nogen vil det måske lyde kedeligt, at fejre nytår alene to. Det er det altså ikke her i huset. Vi var også blandt dem, som havde sort skærm, men tænk engang, jeg opdagede bare, hvor nemt jeg kan leve uden en dronning og ikke mindst hendes nytårstale. En meget sød tradition, men dybest set jo heller ikke andet end........en sød tradition. 
I stedet spiste vi rigtig længe og snakkede og lagde planer. Vi skrev fælles ønsker og planer for det kommende år. Ting vi dette år vil lave i vores gårdhave. Den blev pludselig ændret voldsomt af naboens byggeplaner, så nu kan vi lige så godt lave noget godt ud af skaderne. Vi fik lagt fine planer om levende hegn og nye møbler, krydderurter og små bede. Kan allerede mærke, at jeg har fået have energien tilbage. Glæder mig til foråret hvor Vinland komme igang med at udføre vores planer. 
Der er også noget med et plankeværk i Ribe som skal males. Og nogle virkelig spændende projekter som skal udføres i det lille sommerhus. Ting som vil skabe lys og plads og udnytte pladsen endnu bedre. 
Vi kom også rundt om vores ønsker til kommende rejser. Vi jonglerede med lande og byer, skrev ned og udvalgte nogle gode som vi var fælles om. 
En autocampertur til Umbrien. Naturskønne Umbrien, hvor vi vil cykle på opdagelse. I stedet for en fast camperplads, fandt vi et sjovt gammelt hotel tæt på Lucca, som skal være vores base. Altså en kombineret hotel og camper ferie. Tror det kan blive ret perfekt. 
Bali blev næste store rejsemål. Noget med et par dage i Kualalumpur og Singapore. Bo ved stranden på Bali og noget med yoga, massage og ud og opleve med øhop og hvad vi ellers kan finde på. Men først til næste februar. Denne er allerede booket og februar er for os en genial måned til de varmere himmelstrøg og længere ferier. Den tid hvor batterierne bliv flade og hjernen skriger på lys og kroppen på Dvitaminer. 
Da vi havde verdenskortet fremme, ledte vil idet videre efter fælles mål og faldt for Kolkata, tidligere Calcutta.
Nu står det hele fint skrevet i manifestbogen. Skrevet med både guld og andre fine farver. Italesat og nedskrevet. Printet ind i både hjerner og hjerter. Vi har fælles ønsker, drømme og mål. Den slags tror jeg kan være ret godt for et fællesskab/partnerskab/venskab/ægteskab. At gå efter de samme drømme. Fundet frem og nået i fællesskab. 
Vi kom vidt omkring. Med god mad, bobler, en vildt god rødvin og lidt whisky til manden og uden hjælp fra hverken tv eller dronningen. Vi kunne sagtens selv. 
Vi kom godt ind i det nye år, fyldt af forventning og gode planer. 
Håber du også havde en dejlig aften og har taget et godt gedigent hul på det nye år. Det fortjener det. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar