torsdag den 18. maj 2017

Opskrift: Glutenfri madvafler.


2 æg
2spsk soyamel
1 stor fintrevet gulerod
1 håndfuld groftrevet ost
Gurkemeje, salt, peber
Rismælk så dejen bliver tyk tynd havregrød. 
Lad dejen hvile en halv til en hel time i køleskab. 
Omrør og fordel dej i vaffeljernet. Glat det ud med en ske, så der er dej over det hele. 
På mit jern passer det med en bagetid på ti minutter, men kig ind og vurder undervejs. 
Vaflerne bliver sprøde og lækre når de kommer ud af jernet. Ikke sprøde så de knaser, men hårde med bid i. 


TOPPINGS.
Disse har jeg smurt med moset avokado. Pres lidt citron i hvis det ikke spises med det samme, så du undgår den brune farve. 
Toppet med smuldret gedefeta. 
Absolut mættende portion. 
Af dennne portion dej bliver der to store vafler. 
VELBEKOMME! 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar