tirsdag den 13. juni 2017

Jeg gør det og jeg gør det med tilstedeværelse.

Jegvtræner skam stadig. Dele fra boksetræning og håndvægte, efter det program min søn har lavet til mig. Snart skal jeg igen op i vægt. Mangler lige et indkøb. 
 Det fedeste er, at jeg faktisk er tilstede når jeg træner. En bevidsthed jeg har taget med mig fra yoga. At være tilstede der hvor man er. At være bevidst om de muskler jeg lige nu bruger, at mærke og se musklen at mærke den kraft og energi jeg tager ind. Ikke at det ikke er hårdt på den måde, men jeg holder større fokus og føler så at sige at det giver mening det jeg laver. 
På min kliniks facebook side: englegaarden, har jeg i dag lagt en video op omkring det at multitaske. Noget vi som kvinder bryster os af at mestre. Det kan vi også, men det dutter sgu ikke mine damer. Stop det. Stop jer selv. Mærk dig selv, hvad det er du har brug for og vær tilstede i det du gør. Prøv det. Jeg lover det gør en forskel. Jeg taler også om selvkærlighed og om at være lidt mere tolerante over for andre. Selv er jeg bestem ikke enig med alle og nogle har jeg endda meget svært ved at snuppe, men min pointe er bare, at man ved uenighed kan komme langt med nysgerrig dialog eller hvis det er helt gak, ti det ihjeld. Vil du høre mere om mine tanker, er du velkommen på siden. 
Jeg har ikke opfundet de viise sten, eller har slået mig ned som orakel. Her er blot tale om mine  tanker og meninger. Måske kan du få nogle tanker ved at høre mine. Måske er det ren gak for dig og måske lærer du oven i købet noget. Videoen er lidt lang, så brug den som en kærkommen pause hvor du nyder en lækker kop kaffe/the. Det vil glæde mig hvis jeg kan være årsag til mange gode pauser rundt omkring.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar